Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít
  • Domu >
  • KTERÉ ANTIOXIDAČNÍ SÉRUM JE PRO VÁS TOU NEJLEPŠÍ VOLBOU?

KTERÉ ANTIOXIDAČNÍ SÉRUM JE PRO VÁS TOU NEJLEPŠÍ VOLBOU?

    Zjistěte více o antioxidačních sérech a o tom, jak vybrat to nejlepší pro váš typ pleti, ať už je mastná, suchá, citlivá, nebo problematická.

    ANTIOXIDANT_SERUMS_ARTICLE_HERO_BANNER.jpeg



    Požádáte-li kteréhokoli dermatologa nebo odborníka na péči o pleť o zaručené rady, jak dosáhnout zdravé pleti, snejvětší pravděpodobností vám doporučí antioxidační sérum. Tento zásadní, osvědčený a účinný krok v péči o pleť pomáhá chránit pokožku před poškozením způsobeným vlivy okolního prostředí (zejména v kombinaci s opalovacím krémem) a může pomoci vyřešit i celou řadu specifických kožních problémů.
    Společnost SkinCeuticals je průkopníkem v oblasti antioxidantů. Na základě výzkumu našeho zakladatele dr. Sheldona Pinnella byly stanoveny parametry nezbytné pro účinné antioxidační sérum, které byly podloženy klinickými výsledky a četnými studiemi. Účinné antioxidační sérum musí obsahovat specifickou formu vitaminu C zvanou kyselina L-askorbová v koncentraci 10–20 % a pH 2,0 až 3,5. To jsou základní pravidla, díky nimž jsou antioxidační séra SkinCeuticals zlatým standardem.
    Jaké antioxidační sérum SkinCeuticals je pro vás nejlepší? To záleží na vašem konkrétním typu pleti i na jejím stavu. Nejprve se podíváme blíže na to, jak antioxidační sérum funguje, a seznámíme se sjeho hlavními složkami.

    „TENTO ZÁSADNÍ, OSVĚDČENÝ A ÚČINNÝ KROK V PÉČI O PLEŤ POMÁHÁ CHRÁNIT POKOŽKU PŘED POŠKOZENÍM ZPŮSOBENÝM VLIVY OKOLNÍHO PROSTŘEDÍ (ZEJMÉNA V KOMBINACI S OPALOVACÍM KRÉMEM) A MŮŽE POMOCI VYŘEŠIT I CELOU ŘADU SPECIFICKÝCH KOŽNÍCH PROBLÉMŮ. “

    JAK ANTIOXIDAČNÍ SÉRA FUNGUJÍ

    Antioxidační sérum obsahuje látky, které neutralizují volné radikály, což jsou nestabilní molekuly, jež vznikají jak uvnitř lidského organismu, tak vokolním prostředí v důsledku UV záření, znečištění a negativních faktorů životního stylu, jako je kouření. Volné radikály jsou vysoce reaktivní a poškozují kožní buňky. Bez dodatečné antioxidační ochrany pleti může poškození volnými radikály přispět k předčasným viditelným známkám stárnutí, jako jsou jemné linky, vrásky, změna zabarvení, ztráta pevnosti pleti, a dokonce i rakovina kůže. Ta nejlepší antioxidační séra často obsahují kombinaci složek bojujících proti volným radikálům, které se vzájemně doplňují a zajišťují tak optimální účinky.

    ANTIOXIDAČNÍ SLOŽKY, KTERÉ JE TŘEBA ZNÁT

    Existují tisíce známých antioxidantů, ale jen málo z nich bylo podrobeno přísným vědeckým testům, které prokázaly jejich účinnost, zejména při použití ve specifických kombinacích. Při používání antioxidantů na ochranu pleti záleží na konkrétních složkách a jejich koncentraci.
    Vitamin C: S vitaminem C se v pleťových přípravcích setkáme pod několika názvy, ale nejčistší, nejrozšířenější a nejúčinnější antioxidační složkou séra je kyselina L-askorbová. Společnost SkinCeuticals používá ve svých antioxidačních sérech s obsahem vitaminu C pouze kyselinu L-askorbovou, protože výzkum prokázal, že poskytuje výjimečnou úroveň ochrany před poškozením volnými radikály způsobeným vlivy okolního prostředí, jako je UV záření, infračervené záření (IRA), znečištění anegativní faktory životního stylu, a zároveň poskytuje další výhody, jako je zmírnění viditelných známek stárnutí, tj. redukci vrásek, napomáhá proti ochablé pleti a změně jejího zabarvení. Všechna lokální antioxidační séra s vitaminem C od společnosti SkinCeuticals obsahují kyselinu L-askorbovou, ale každý jednotlivý přípravek je díky dalším antioxidačním látkám přizpůsoben konkrétnímu typu pleti a konkrétním kožním problémům.
    Vitamin E: Vitamin E, známý také jako alfa tokoferol, je silný antioxidant, který lze získat přirozeně z různých potravin (např. rostlinných olejů) nebo synteticky. Vitamin E hraje důležitou roli při neutralizaci volných radikálů, hydrataci pokožky a zlepšování vzhledu stárnoucí pleti. Bylo také prokázáno, že vitamin E zvyšuje účinnost jiných antioxidantů.
    Kyselina ferulová:Kyselina ferulová je dalším silným antioxidantem, který se přirozeně vyskytuje v mnoha rostlinách včetně obilovin, ovoce a zeleniny. Výzkum prokázal silné antioxidační schopnosti této složky, která pomáhá neutralizovat škodlivé účinky volných radikálů v horních vrstvách pokožky, a proto antioxidační sérum s kyselinou ferulovou výrazně působí proti stárnutí pleti. Tento antioxidant také posiluje účinek vitaminů C a E.
    PhloretinPhloretin patří do skupiny antioxidantů-polyfenolů, které se hojně vyskytují v několika druzích jablek a hrušek a v menších koncentracích také v rajčatech a jahodách. Bylo prokázáno, že tento antioxidant účinně neutralizuje škodlivé volné radikály a snižuje nežádoucí zabarvení pleti.
    Silymarin: Silymarin získávaný z rostliny ostropestřce mariánského se díky svým čisticím a detoxikačním účinkům používá v tradiční medicíně k nejrůznějším léčebným účelům již tisíce let.1 Silymarin, kvetoucí bylina blízce příbuzná ambrózii a kopretině, je bohatý na flavonoidní antioxidanty, které pomáhají neutralizovat volné radikály a minimalizují oxidaci oleje, která může přispívat k tvorbě pigmentových skvrn.
    Resveratrol: Resveratrol je antioxidant, který se přirozeně vyskytuje v hroznovém víně, ořeších a dalších rostlinách. Díky výzkumu, který prokázal jeho schopnost posilovat přirozený antioxidační obranný systém pokožky, se mu začalo přezdívat „molekula dlouhověkosti“.

    ANTIOXIDAČNÍ SÉRUM SKINCEUTICALS

    Pokud hledáte:Antioxidační sérum proti změnám zabarvení pleti
    Antioxidační sérum SkinCeuticals:Phloretin CF
    Toto antioxidační sérum s obsahem vitaminu C, phloretinu a kyseliny ferulové poskytuje pokožce ochranu před nepříznivými vlivy prostředí a redukuje jemné vrásky a zabarvení pleti. Abyste si název lépe zapamatovali, spojte si písmeno „P“ ve slově Phloretin s pigmentem.

    Pokud hledáte:Antioxidační sérum pro aknózní nebo mastnou pleť
    Antioxidační sérum SkinCeuticals:Silymarin CF
    Toto denní lokální antioxidační sérum pro mastnou pleť a pleť se sklonem k akné poskytuje ochranu před volnými radikály, které způsobují oxidaci oleje (což vytváří příznivé prostředí pro vznik akné) a předčasné stárnutí pleti. Toto antioxidační sérum také pomáhá minimalizovat tvorbu mazu a zároveň zjemňuje strukturu pleti, zvyšuje její zářivost a redukuje jemné vrásky.

    Pokud hledáte:Antioxidační sérum pro citlivou pleť
    Antioxidační sérum SkinCeuticals:Sérum 10 AOX+
    Toto antioxidační sérum je ideální pro citlivou pleť a pro ty, kteří vitamin C používají v péči o pleť vůbec poprvé. Obsahuje vitamin C a kyselinu ferulovou, které chrání pleť před poškozením volnými radikály a pomáhají obnovit zářivý a zdravý vzhled pleti.

    Pokud hledáte:Noční antioxidační sérum
    Antioxidační sérum SkinCeuticals:Resveratrol B E
    Antioxidační noční sérum sresveratrolem a vitaminy B a E, které je určeno k podpoře regenerace pleti přes noc, pomáhá posílit obranyschopnost pleti a zároveň maximalizuje její noční regenerační potenciál. Pomáhá předcházet viditelným známkám stárnutí pleti a napravovat je díky několika účinkům: Neutralizuje volné radikály urychlující stárnutí pleti a posiluje obranyschopnost pokožky, aby se zvýšila její odolnost proti opětovnému poškození.

    Hledáte-li ideální antioxidační sérum, které uspokojí jedinečné potřeby vaší pleti, použijte náš online vyhledávač Advanced Regimen Finder, navštivte některou z našich poboček SkinCeuticals SkinLab nebo si domluvte schůzku s odborníkem pro péči o pleť značky SkinCeuticals, který vám poskytne individuální konzultaci.

    Skin Ceuticals

    Your browser isn't supported

    You can download a new browser :

    Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer