Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít

o resurge international

resurge international

ReSurge International poskytuje v rozvojových zemích bezpečnou, včasnou a cenově dostupnou chirurgickou péči, která dokáže pacientům změnit život, a pomáhá budovat chirurgická zařízení, aby tak byla zajištěna dostupnost péče po celý rok. Společnost ReSurge byla založená v roce 1969 a její kořeny jsou spjaty se Stanfordovou univerzitou. Dnes realizuje své poslání dvěma způsoby: prostřednictvím chirurgické péče a programu ReSurge Global Training Program (RGTP).

ReSurge školí novou generaci rekonstrukčních chirurgyň v Africe, Latinské Americe a Asii, spolupracuje s nimi na vytvoření udržitelného modelu péče a společne poskytují vysoce kvalitní rekonstrukční chirurgickou péči lidem žijícím v chudobě nebo v odlehlých částech světa.

Pro více informací navštivte:www.resurge.org

Dr. Celma Marina Teles Issufo
ŘEDITELKA ODDĚLENÍ PLASTICKÉ CHIRURGIE
Centrální nemocnice v Maputu
Maputo, Mozambik

v_doctor-2

Dr. Shilu Shrestha
ORTOPEDKA SPECIALIZUJÍCÍ SE NA RUCE
Nemocnice Baidya a Banskota
Káthmándú, Nepál

v_doctor-3

Dr. Lorena Escudero Castro
PLASTICKÁ CHIRURGYNĚ
Nemocnice Luis Vernaza
Guayaquil, Ekvádor

v_doctor-4

Dr. Farzana Bilquis Ibrahim
PLASTICKÁ CHIRURGYNĚ
Všeobecná nemocnice Birdem
Dháka, Bangladéš

v_doctor-5

Dr. Pramila Shakya
REKONSTRUKČNÍ CHIRURGYNĚ
Nemocnice Kirtipur
Kirtipur, Nepál

v_doctor-6

MEZINÁRODNÍ POVĚDOMÍ O POPÁLENINÁCH

awareness

PŘIPOJTE SE K NÁM V ÚNORU, KDY PODPOŘÍME MĚSÍC MEZINÁRODNÍHO POVĚDOMÍ O POPÁLENINÁCH.

Každých 5 sekund dojde ve světě k vážnému popálení, přicemž většina z popálených osob žije v rozvojových zemích v oblastech, kde může být obtížné, ne-li nemožné, získat potřebnou péči. Popáleniny jsou hlavní příčinou rekonstrukčních operací a bez přístupu k bezpečné a včasné chirurgické péči mohou lidé čelit těžkému postižení, které narušuje jejich schopnost vést normální život.

Prostřednictvím naší spolupráce s ReSurge International se snažíme zpřístupnit rekonstrukční chirurgickou péči lidem, kteří trpí následky těchto traumatických událostí.

přispějte a zapojte se

Připojte se k naší misi na podporu vzdělávání nové generace rekonstrukčních chirurgyň.
#WomenSurgeOn

Přispějte nyní

JAK TO FUNGUJE?

Toto partnerství poskytuje přístup k chirurgickému výcviku na nejvyšší odborné úrovni, umožňuje rozvoj v oblasti leadershipu a podporu mentoru pro první generaci rekonstrukčních chirurgyň v zemích s nedostatečnou péčí, zároveň podporuje budování základních sítí nezbytných pro bezpečnou chirurgickou péči.

Společně doufáme, že zlepšíme podmínky chirurgyň po celém světe tak, aby mohly budovat svou kariéru, a že pomůžeme změnit k lepšímu životy lidí, kteří potřebují chirurgickou péči.

v_question-1

proč je to důležité?

Čím lépe se daří ženám, tím lépe se daří světu. Na základě studie stovky států Světová banka zjistila, že každé zvýšení podílu žen se středoškolským vzděláním o 1 % zvyšuje růst příjmů na obyvatele v dané zemi. Tento nárůst je ještě výraznější, pokud společnost aktivně přijímá ženy do pracovního procesu.

v_question-2

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer