Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít
++

Co pro vaši pleť
znamená nižší
hladina kyseliny hyaluronové?

Kyselina hyaluronová je účinný přírodní zvlhčující prostředek, který pomáhá regulovat hladinu hydratace v pokožce. S přibývajícím věkem dochází k postupnému snižování hladiny kyseliny hyaluronové v pokožce a s poklesem její produkce souvisí i vznik známek stárnutí.

H.A. INTENSIFIER je účinné korekční sérum, které prokazatelně zvyšuje hladinu kyseliny hyaluronové v pokožce, čímž pleť na pohled zpevňuje, vyhlazuje a dodává jí objem.

Další informace

TECHNOLOGIE S VYSOKOU KONCENTRACÍ

PROXYLANE

10 % PROXYLANE™

Tato patentovaná molekula zvyšuje hladinu kyseliny hyaluronové v pokožce a díky tomu pomáhá zpevnit pleť.

Purple Rice

2,2 % VÝTAŽEK Z KOŘENE LÉKOŘICE
+ EXTRAKT Z FIALOVÉ RÝŽE

Tyto účinné rostlinné složky společne pomáhají udržet obsah kyseliny hyaluronové v pokožce.

Hyaluronic Acid

1,3 % kyseliny hyaluronové

Tato účinná přírodní zvlhčující složka poskytuje dlouhotrvající hydrataci a zlepšuje vzhled textury pleti.

OBJEVTE H.A. INTENSIFIER>

H.A. INTENSIFIER VIDITELNÉ VÝSLEDKY

  • 23 %
    zlepšení
    objemu
  • 9 %
    snížení
    ochablosti
  • 11 %
    zlepšení
    pevnosti
  • 13 %
    zlepšení
    pružnosti
  • 18 %
    zlepšení
    textury
v_before-after-01a
PŘED
v_before-after-01B
PO 12 TÝDNECH:

VIDITELNÉ ZLEPŠENÍ TZV. MARIONETOVÝCH VRÁSEK A NAZOLABIÁLNÍCH RÝH**Protokol: 12týdenní klinické studie, která proběhla v jediném centru, se zúčastnilo 59 žen ve věku 42–60 let s mírně až středně ochablou pletí, u které došlo ke ztrátě pevnosti, s hrubou texturou pleti, nazolabiálními rýhami, marionetovými vráskami a jemnými linkami / vějířkovitými vráskami kolem očí. H.A. Intensifier používaly dvakrát denně v kombinaci s přípravkem Gentle Cleanser a krémem na opalování. Hodnocení účinnosti a snášenlivosti bylo provedeno na začátku a ve 4., 8. a 12. týdnu.

v_before-after-02a
PŘED
v_before-after-02B
PO 12 TÝDNECH:

VIDITELNÉ ZLEPŠENÍ VĚJÍŘKOVITÝCH VRÁSEK KOLEM OČÍ**Protokol: Ve 12týdenní klinické studii H.A. Intensifier používaly dvakrát denně v kombinaci s přípravkem Gentle Cleanser a krémem na opalování. Snímky byly pořízeny na začátku a ve 12. týdnu pod šikmým osvětlením se zaměřením na oblast vějířkovitých vrásek kolem oči.

Fotografování pod šikmým osvětlením zvýrazňuje povrchové nerovnosti tím, že svítí přímo na povrch pokožky. Prvky, jako jsou jemné linky a vrásky, budou díky stínům vytvořeným na povrchu pokožky jasně patrné.

v_before-after-03a
PŘED
v_before-after-03B
PO 12 TÝDNECH:

VÝRAZNÉ ZLEPŠENÍ OBJEMU**Protokol: 12týdenní studie s 30 účastnicemi ve věku 40–60 let. H.A. Intensifier používaly dvakrát denně v kombinaci s krémem na opalování. Snímky zobrazení periferních oblastí byly pořízeny na začátku a ve 12. týdnu pomocí systému AEVA-HE.

3D vizualizace je kvalitativní metoda, která ilustruje nárůst či úbytek objemu v různých časových bodech. Barva vizualizuje změnu objemu v oblasti lící mezi výchozím stavem a 12. týdnem.

míra změny

magnitude

INSPIRUJTE SE ODBORNÍKY:
H.A. INTENSIFIER

video expert

DOPLŇTE SVOU PÉČI O PLEŤ S H. A. INTENSIFIER

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer