Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít

Procedury

Injekční ošetření

Injekční procedury se skládají ze dvou typů technologií: neurotoxinu nebo neuromodulátoru a dermálních výplní. Neurotoxiny a neuromodulátory se vstřikují do svalu, kde blokují nervové impulzy a redukují svalovou aktivitu, která je příčinou vzniku vrásek. Neurotoxiny a neuromodulátory se používají k dočasnému vyhlazení linek a vrásek způsobených mimikou, proto se nejčastěji aplikují do pokožky v okolí očí, mezi obočím a na čele. Dermální výplně se používají k dočasnému vyplnění vrásek a navrácení objemu. Umístění a typ použité dermální výplně závisí na individuálních problémech a zralosti pleti. Pro injekční ošetření je zcela zásadní technika provedení, proto je důležité vybrat si zkušeného, řádně vyškoleného lékaře nebo odborníka na péči o pleť.

Chemické peelingy

Při chemickém peelingu se k exfoliaci nejsvrchnějších vrstev pokožky používají různé kyseliny. Chemický peeling může být upraven na míru konkrétním problémům pleti a je tak ideální pro zlepšení vzhledu jemných linek, vrásek, poškození vlivem slunečního záření, rozšířených pórů, pigmentace a akné. Chemické peelingy mohou být povrchové, středně hluboké nebo hloubkové. Povrchový peeling se provádí v sérii nejméně šesti ošetření, zatímco středne hluboký nebo hloubkový peeling lze doporučit jako jednorázové ošetření a musí být proveden řádně vyškoleným odborníkem.

Laser

Lasery využívají řízené paprsky světla o různých vlnových délkách ve vrstvách epidermis i dermis, aby tak mohly cílit na různé problémy pleti a dosáhly jejich zlepšení. Laserové ošetření může redukovat známky stárnutí, linky a vrásky, akné, pigmentaci, nejednotný tón a strukturu pleti i nežádoucí ochlupení. Neablativní lasery pronikají do pokožky, aniž by narušovaly její povrch. Viditelně redukují poškození vlivem slunečního záření, stařecké skvrny a nepravidelnou pigmentaci, akné a zarudnutí, např. rosaceu. Tato ošetření vyžadují minimální nebo vůbec žádnou rekonvalescenci a mohou mít dočasné vedlejší účinky, jako je zarudnutí a diskomfort. Ablativní lasery používají intenzivnější cílené paprsky k odstranění odumřelých buněk a obnovení povrchu pokožky, díky tomu dochází k redukci výraznějších vrásek, jizev po akné a další pigmentace. Ablativní lasery necílí jen na epidermis a dermis, ale odstraňují také část nebo celý povrch pokožky. Výrazně zlepšují celkový tón a texturu pleti, redukují známky poškození způsobené sluncem a vyhlazují jizvy po akné. Tato ošetření obvykle vyžadují čas na zhojení pokožky, a tedy i k delší rekonvalescenci. Velmi častá je také laserová epilace, kdy pomocí série ošetření dochází k výrazné redukci růstu chloupků. Výsledky laserové epilace jsou dlouhodobé s nutností občasných udržovacích ošetření. Některé lasery nejsou vhodné pro tmavší odstíny pleti, proto je důležité vybrat si zkušeného, řádně vyškoleného lékaře nebo odborníka na péči o pleť.

Estetická ošetření obličeje

Estetická ošetření obličeje jsou určena ke zlepšení zdravého vzhledu pleti. Na rozdíl od lázeňských ošetření obličeje, která se zaměřují na hýčkání a relaxaci, tato ošetření prováděná v ordinaci využívají osvědčené účinné látky a specifické postupy k dosažení cíleného viditelného zlepšení jemných linek, vrásek, pigmentace, akné a dalších problémů pleti. Pomocí estetických ošetření obličeje můžete docílit projasněné, zdravé a mladistvé pleti, kterou lze udržovat správnou domácí péčí mezi jednotlivými ošetřeními.

Mikrodermabraze

Mikrodermabraze představuje typ manuální exfoliace, během které odborník leští pokožku sterilními krystalky oxidu hlinitého, jež následně odsaje. Krystalky pomáhají odstranit svrchní vrstvu odumřelých, matných kožních buněk a sání zvyšuje prokrvení pokožky. Mikrodermabraze, která je nejúčinnější ve formě pravidelné série ošetření, pleť rozjasní, redukuje jemné linky, vrásky, pigmentaci i akné a vyhlazuje texturu pleti.

Hydrafacial

HydraFacial využívá patentovanou technologii k čištení, extrakci a hydrataci pleti a také k aplikaci vysoce účinných sér přizpůsobených specifickým potřebám vaší pleti. Tento jedinečný proces pomáhá zlepšit vzhled takových problémů pleti, jako jsou jemné linky a vrásky, zpevňuje pleť, vyhlazuje její texturu a uvolňuje ucpané póry. Toto omlazující ošetření, vhodné pro všechny typy pleti, je šetrné, neinvazivní a poskytuje okamžitý účinek.

Nejčastejší otázky

Co to jsou klinické procedury?

Klinické procedury jsou neinvazivní ošetření prováděná v lékařské ordinaci vyškoleným dermatologem, plastickým chirurgem, zdravotní sestrou, jiným lékařem nebo odborníkem na péči o pleť. Tyto procedury vyžadují speciální školení a měly by být prováděny v kontrolovaném lékařském nebo odborném prostředí. Ke klinickým procedurám lze přistoupit za účelem dosažení výraznějších výsledků, než jaké může poskytnout samotná péče o pleť. Cílí na problémy pleti, jako jsou viditelné známky stárnutí, pigmentace, akné, jizvy, ochablost a další.

Proč bych měl/a zvážit podstoupení klinických procedur?

Klinické procedury poskytují výraznější výsledky než samotná péče o pleť, navíc často přinášejí viditelné zlepšení ve výrazně kratší době, v některých případech dokonce okamžitě. Při důsledné péči mohou výsledky některých klinických procedur trvat měsíce, nebo dokonce roky. Kromě estetických benefitů mohou klinické procedury navíc zlepšit celkové zdraví pokožky.

Jaké klinické procedury jsou pro mě vhodné?

Chcete-li se dozvědět, které klinické procedury jsou pro vás nejvhodnější, je třeba nejprve určit hlavní problémy vaší pleti, které chcete zlepšit. Poté si domluvte schůzku nebo konzultaci s dermatologem, plastickým chirurgem nebo jiným řádně vyškoleným a kvalifikovaným odborníkem na péči o pleť. Na základě diskuse o tom, čeho chcete docílit, a zároveň o faktorech, jako je váš rozpočet, životní styl a čas, který můžete obětovat pro rekonvalescenci, společně určíte klinické procedury, které jsou pro vás a vaši pleť nejvhodnější.

Jak mohu kombinovat svou pravidelnou péči o pleť SkinCeuticals s klinickými procedurami?

Přípravky péče o pleť SkinCeuticals jsou kompatibilní s klinickými procedurami. Váš odborník na péči o pleť vám poskytne správná doporučení a pokyny, aby připravil vaši pleť k ošetření a pomohl podpořit její hojení po určitých procedurách. Důsledná domácí péče SkinCeuticals může také pomoci doplnit, udržet a chránit viditelné výsledky dosažené klinickými procedurami. Odborník na péči o pleť vám doporučí vhodné přípravky podle vašich potřeb a cílů.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer