Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít

Kosmeceutické přípravky:

Vědecky ověřená pokročilá péče o pleť

Společnost SkinCeuticals byla průkopníkem v oblasti vývoje kosmeceutik a naši pověst jsme si vybudovali na základě patentu, publikovaných klinických studií a přípravků, které byly zcela poprvé uvedeny na trh.

Co je kosmeceutický přípravek?

Kosmeceutické přípravky jsou kosmetické přípravky s biologicky aktivními složkami, které mají zvýšit účinnost péče o pleť.

Složení přípravku SkinCeuticals jsou navržena tak, aby zlepšovala zdraví pleti a napravovala poškození, které je příčinou vznikuproblémů pletia viditelných známek stárnutí, jako jsou jemné linky, vrásky, ochablost a hyperpigmentace. Tyto produkty představují spojení přípravku na lékařský předpis a volně prodejné kosmetiky, a navíc jsou podloženy lékařsky uznávanými vědeckými poznatky, které prokazují jejich účinnost.

Výjimečnost skinceuticals

Ve SkinCeuticals se zaměřujeme na účinek, naše složení obsahují optimální koncentraci účinných látek, které jsou elegantně zpracované do funkčních přípravků – navržených, vyvíjených a testovaných na účinnost.

Ve SkinCeuticals naše studie provádíme na komerčně dostupných přípravcích. Jiné společnosti mohou posuzovat účinnost na základě jedné účinné látky, často v mnohem vyšší koncentraci, než jaká se nachází ve finálním přípravku. Pro SkinCeuticals jsou důkazem výsledky, a to jak v laboratoři, tak na pokožce.

Přípravky SkinCeuticals jsou na základě klinických testů účinné samy o sobě, ale vyvíjíme je také tak, aby dokázaly působit synergicky – a přinášely ještě lepší výsledky, pokud se používají jako součást pravidelné péče sestavené na míru.

Účinné složky jsou základ

Přípravky Skinceuticals obsahují vysoké koncentrace účinných látek farmaceutické úrovně, u nichž bylo klinicky prokázáno, že výrazně zlepšují zdraví a vzhled pleti. Účinné látky jsou vybírány na základě toho, jak působí vůči sobě navzájem, na pokožku a v samotném celkovém složení. Kombinace složek, systém aplikace a složení správně navrženého přípravku mohou optimalizovat účinnost jeho složek.

  • Prevence
  • Ochrana
  • Korekce

Výsledky podpořené ošetřeními v ordinaci

Ve SkinCeuticals jsme vyvinuli integrovaný přístup k péči o pleť, který našim zákazníkům zajistí dosažení optimálních výsledků. Naše kosmeceutické přípravky jsou navrženy tak, aby působily synergicky spolu s klinickými procedurami a dalšími profesionálními ošetřeními a docílily tak výrazného zlepšení pleti. Díky vysoké účinnosti a přínosům, které poskytuje kombinace našich složení s ošetřeními v ordinaci, jsou přípravky SkinCeuticals dostupné výhradně v ordinacích lékařů, léčebných lázních a lékárnách. Autorizovaní odborníci na péči o pleť SkinCeuticals jsou vyškoleni k tomu, aby dokázali sestavit program péče o pleť na míru, který bude zahrnovat produkty pro domácí péči a procedury v ordinaci s cílem dosažení optimálních výsledků.

Budoucnost kosmeceutických přípravků

Tým SkinCeuticalspro výzkum a vývojneúnavně pracuje na vývoji inovativních složek a technologií, které mají co nejpříznivější účinky na zdraví a vzhled pleti. Ve spolupráci se sítí špičkových vědců z oblasti biologie, chemie, biofyziky a medicíny využíváme nejnovějších výzkumů a informací týkajících se pokožky, abychom tak mohli vyvíjet produkty, které bezpečně a účnně optimalizují zdraví pokožky.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer